maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viikon alkua

Moikkamoi,

Tänään ollu tosi paljon vapautuneempi olo, kun tein päätöksen siirtää dieettiä tältä erää. Jännä miten vaikuttaa olotilaan heti tuollainen "pienikin" asia. Töissäkin jaksaa paremmin.. Eli kyllä tää tästä. Kunhan oppisin tähän normi arkeen tuon ruokailujen aikatauluttamisen. Välillä jää ihan pirunmoiset välit ruokailuihin ja nytkin päivällisen vetelin ihan vasta äsken.

Päivän aikana on hyvä muistaa juoda vettä ;) Tää pullo muuten herätti huumoria mun työkaverissa kokonsa ansiosta.
Tuntu muuten tuo muutamankin päivän tauko urheilusta heti salilla. Alkulämmä oli kunnon tarpomista, kun ei millään meinannu jaksaa pyöräillä .. Ja salillakin normipainot tuntu tänään äärimmäisen tehokkailta.. Jännä miten voi kunto "pudota" noinkin lyhyessä ajassa :)

Äsken tekasin pikaisesti päivälliseksi jauheliharisottoa. Jauheliha paistumaan, samalla riisit kiehumaan. Vähän ajan päästä riisin sekaan hernemaissipaprikat. Kun kaikki kypsyä, sekoitellaan keskenään, maustetaan ja valmista. Nopeeta ja hyvää! Tekasin kerralla sen verran ison satsin, et riittää useammallekin päivälle.

Päivällinen

Maanantai:
aamupala klo 7.15: ruisleipä salaatilla ja kurkulla sekä makkaralla, mansikkamehukeittoa ja luonnonjogurttia + kapselit
välipala klo 9.15: kupillinen metsämarja teetä
lounas klo 11.15: kalkkunakeitto, pieni annos salaattia, 1 dl banaanilastuja
välipala klo 15.30: 2 kpl riisikakkuja
päivällinen klo 19: jauheliharisotto, 0,5 dl fetajuustoa

liikkumiset: kuntosali 60'

2 kommenttia:

  1. Kuinka pitkälle dieetti siirtyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten taisin jo aiemmin kirjoitella, suunnittelin sen toteuttavani kesälomalla. Silloin ei ole töistä stressiä ja pystyy paremmin ruokailut aikatauluttamaan!:)

      Poista

LilySlim Weight charts