keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Postin tuo, postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luooo.. Jos tuooo :)

Moikka,

Yksi asia mitä vihaan eniten maailmassa on odottaminen. Ja eilen sain odottaa - turhaan! Postista soitettiin mulle, kun olin töistä menossa kotiin, että toisivat paketin illalla. Kysyivät, että oonko paikalla klo 17-19:n välillä.. Sanoin että kyllä se onnistuu, pumppi olisi alkanut siinä puoli seiska, mutta ajattelin että jos pakettia ei ennen sitä tuoda niin menen sitten salille.. No nopeesti kotiin ja koira lenkille ja takas kotiin odottamaan.

Kello kulki eteenpäin ja ei näkyny pakettia eikä postimiestä. Kello oli puoli seiska, jolloin totesin että jos ne ei seiskaan mennessä tule niin lähden sitten lenkille.. No ei tullut.. Lähdin sitten seiskan jälkeen koiran kanssa lenkille. Pääsi kyllä muutamat ärräpäät eilen illalla, kun ensin pyydetään pari tuntia odottamaan, ja sitten ne ei edes tule sillä aikavälillä..

No jos ne tänään soittelisi uudestaan, niin täytyy pyytää hieman tarkempi aika. Ja ilmoittamaan, jos myöhästyy tai jos eivät tosiaan pääse ollenkaan.. Mutta että oli sitten aerobinen päivä eilen. Tänään sitten salitreeniä :) Jepujeee!

Kuva: http://fitspiration.tumblr.com/page/4
Miten muuten te kokeneemmat salitreenailijat suosittelette tekemään toistoja/sarjoja salilla? Treenaan yleensä yhdellä salikerralla kaikki laitteissa (jalat (etu-&takareidet, prässi), olkapäät, hauikset, ojentajat, vatsa, selkä, rinta) .. Tuttu neuvoi, kun salitreeniä vuosi sitten aloittelin, tekemään 3 sarjaa 12-15 toistoa.. Mutta onko se kehittävä sarja/toisto-tyyli? Vai pitäisikö jotenkin muuttaa? Vinkkejä muutenkin salitreeniin otetaan vastaan :)

Tiistai:
aamupala klo7: ruisleipä kurkulla ja makkaralla, luonnon jogurttia mansikkamehukeitolla + kapselit
välipala klo 9.30: mehua, paahtoleipäviipale salaatilla ja tonnikalalla
lounas klo 11.15: makaroonilaatikkoa, salaattia, pieni sämpylä
päivällinen klo 17.15: jauheliharisottoa, fetajuustoa

liikkumiset: lenkki 40'

3 kommenttia:

  1. Tuolta löydät ammattilaisen neuvojoja :)

    http://www.treenari.net/treenaaminen/naiset-ja-kuntosaliharjoittelu-osa-5-montako-sarjaa-ja-montako-toistoa.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä tutustua paremmalla ajalla :)

      Poista
  2. Ahh kiitos tuosta tsemppikuvasta! Mulla tuntuu projekti tyssäävän vähän väliä nuhaan ja köhään ja ties mihin pöpöihin. Sen siitä saa kun työskentelee pienten lasten kanssa.. :D Mutta onneks noita hyviä päiviä on kuitenkin rutkasti enemmän ;)
    Tsemppiä salitreeneihin! Kannattaa muuten muistaa pitää lepopäiviä lihaskuntoharjoitusten välillä, erityisesti bodypumpin jälkeen. Riippuu tietysti tosi paljon millaisilla tehoilla ja painoilla sitä tekee. Meillä jumppaohjaaja suosittelee pitäämään väh 2 päivää välillä jotta lihakset ehtii palautua.

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts