perjantai 24. toukokuuta 2013

Nettitreeni.com

Aiemmin teille kirjoitinkin siitä, että olen ostanut treeniohjelmat puolelle vuodelle uudesta Nettitreeni.com -palvelusta. Puolen vuoden treeniohjelmat kutisti minun pankkitilin saldoa yhteensä 60 eurolla. Mielestäni tämä on erittäin pieni summa siitä, että saan asiantuntijoiden tekemän ja minulle räätälöidyn kuntosaliohjelman.

Nettitreeni.comin takana on tosiaan useita fitnessalan ammattilaisia, kuten Essi Sarja, Eveliina Tistelgren ja Oona Tolppanen. Ammattitaitoa on siis palvelusta saatavilla ehdottomasti! Nettitreenin kautta voi hankkia itselleen mm. treeniohjelmia (kuten minä tein) tai ravinto-ohjelmia (kuten minä aion tehdä). Kesäkuun alusta alkaen palvelun kautta voi hankkia itselleen kolmen esimerkkipäivän ravinto-ohjelman. 


Kuva: nettitreeni.com
Mutta miten sitten asiantuntijat tietävät räätälöidä ohjelman juuri Sinulle? Täytin ohjelmaa tilatessani lomakkeen, jossa kyseltiin minun liikuntahistoriaa, toiveita ja tavoitteita tulevaisuudelle. Lisäksi jatkossa palveluun on mahdollista lähettää itsestä kuvan, jonka avulla "valmentajat" pystyvät paremmin vielä tunnistamaan tarpeemme.

Itse asetin yhdeksi toiveeksi sen, että kuntosaliohjelmani olisi monipuolinen eikä kiinnostukseni täten hiipuisi, vaan into käydä salilla säilyisi jatkossakin :) Ensimmäinen treeniohjelmani on niin sanotusti nelijakoinen, eli käyn salilla neljästi viikossa. Liikkeet on erittäin monipuolisia, joten tuskin turhaudun ohjelmaan kovin äkkiä ;)

Eli ensin sain ohjelman ensimmäiselle kuukaudelle, ja sitten jatkossa ohjelma tulee luultavasti muuttumaan kuukausittain. Pääsen starttaamaan kuntosalitreenit vasta ensi viikolla, mutta sitten painellaan neljästi viikossa kovasti eteenpäin ;)

Nettitreeni.com -palvelussa saa pisteitä jokaisesta tilauksesta. Pisteiden avulla saa erilaisia etuja palvelun yhteistyökumppaneilta. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneina on esimerkiksi urheiluvälinekauppoja ja kuntokeskuksia.

Lyhyestä virsi kaunis: suosittelen Nettitreeni.com -palvelua kaikille "ammattiapua" treenaamiseen kaipaaville, mutta kenellä ei ole varaa käyttää rahaa kuukaudessa aivan älyttömästi.

PS: Tämä ei ollut maksettu puheenvuoro, vaan jaan hyvän kokemuksen kanssanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts