perjantai 24. toukokuuta 2013

Yllätyksiä ruokakaupasta

Lupasin eilen jo kirjoitella teille yllätyslöydöistä, joita tein aika todella yllättävästä (okei, ehkä vain omasta mielestäni yllättävästä) paikasta..

Nimittäin löysin Lidlistä urheilusukat sekä aivan älyttömän kätsyn ja vielä mielestäni hyvännäköisen repun. Yhteishintaa näille ostoksille tuli n. 16 euroa, eli todella vähän =) Työkaveri vinkkasi löydöistä kuultuaan, että Lidlissä on kuulemma ihan hyviä urheiluvaatteitakin välillä äärimmäisen halvalla. Hän itse oli löytänyt esim. softsell-takin parilla kympillä. Mutta kuulemma nämä Lidlin kampanjatuotteet loppuu sen siliän tien, ja sen sain myös itse kokea eilen..

Kolmen sukkaparin paketti 2,99e

Nimittäin miehenikin innostui ostamastani repusta, ja halusi itselleen samanlaisen. No työpäivän päätteeksi eilen ajattelin mennä miehelle sellaisen yllätykseksi ostamaan, mutta eihän sieltä enää löytynyt samanlaisia reppuja lainkaan, vaikka edellisenä päivänä siellä niitä vielä oli ollut..

Ihana uusi reppu <3
Nooo, kaappasin sitten mukaan miehelle hieman erilaisen repun, mutta samaan 12,99 euron hintaan. Miehen repun etupuolella on "kanto-osa" jalkapallolle, mikä osuu kuin nenä naamaan mun miehen käyttötarpeisiin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts