lauantai 25. toukokuuta 2013

Verkkokauppaostoksia!

Noniin, näin siinä käy kun viettää lauantai-iltaa kotosalla =) Vähän innostuin tuolla urheiluvälineverkkokaupoissa kiertelemään ja muutamia juttuja sieltä päätin pistää postin kautta kotiin tulemaan! Eli seuraavia ostoskorin täytteeksi tupsahti:

Eli päädyin nyt vihdoin ja viimein hankkimaan uuden sykemittarin, ja monien positiivisten kokemusten kautta valitsin malliksi Suunnon M5:n. Hintaa sykemittarille tuli 119e, kun oli hyvässä alessa Budget Sportilla. Alkuperäinen hinta 175e!

Kuva: Budgetsport
Sitten ostin myös ne juoksu- & treenikengät. Joo tiedän, ihan hulluna nyt shoppailin mutta onpahan nyt uudet vermeet.. (Materiamotivaatiota;)!!)

Juoksukengiksi valitsin Reebokin Yourflex Run 3.0. Hintaa näillä kengillä alennusten jälkeen 29,90e. Aika halvat, mutta toivottavasti hyvät kuitenkin =)

Kuva: Sportamore
Treenikengät löysin samasta paikasta kuin nuo juoksutossut. Treenikengiksi kotiutin Reebokin Yourflex Trainette mallin kengät. Molemmat ihanuuskengät löysin sellaisesta verkkokaupasta kuin Sportamore. Hintaa treenikengillä oli n. 73e. 

Kuva: Sportamore
Toivotaan että kengät on sopivan kokoiset ja pääsen niitä heti testailemaan.. Nyt en malta millään odottaa, että postiin paketit saapuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts