sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Ihanaa (ja toivottavasti treenirikasta) sunnuntaita! :)

Kävin tänään "pitkästä" (muutaman päivän tauon jälkeen) rääkkäämässä itteeni ensin salilla ja sitten bodypumpissa. Alkaa pikkasen jo tän kuluvan ohjelman jotkui biisit kyllästyttää, mutta onneksi kohta vaihtuu ohjelma taas uuteen. Onko teistä moni päässyt jo uutta ohjelmaa testailemaan? :) Mille vaikuttaa?

Kerkesin kuitenkin tänään jo kirjottelemaan tänne, vaikka loppuviikosta kovasti uhkailin etten ehdi koko viikonloppuna. On tää kyllä aikamoista hulinaa ollut koko viikonloppu, mutta nyt pääs vihdoin rentoutumaan. :) Ärsyttää, kun nää vapaat aina tuntuu hujahtavan vauhilla ohi. No onneks ens viikonloppuna on pitkät vapaat. Harmittaa vaan, että sali jolla käyn on kiinni parina päivänä pääsiäisenä. Pitää järjestää tänne kotosalle oma sali, jossa treenailla :)

Tänään väänsin mulle ja miekkoselle levyllisen pitsaa. Omalle puolelle pistin aurajuustoa, sipulia ja kanaa ainaisen jauhelihapitsan tilasta. Miehen puolelle meni kunnon mättöä: jauhelihaa, ananasta, sipulia, pekonia ym.. Näytti aika "kehnolle" tuo mun puoli pellillisestä, mutta hyvää ja maukasta oli. NIIN ja täyttävää! Jäi vielä puolet omasta puolikkaasta ensi viikolle syötäväksi.

Nyt taidan jatkaa koiran rapsuttelua, kun se kovasti huomiota vaatii. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa. Nauttikaa viimeisistä vapaista tällä viikolla :) Huomenna luvassa mm. mittoja! Jaiks, jännittää.

perjantain murkinat
aamupala: 2 x paahtoleipä juustolla, banaani
välipala: kupillinen mansikkateetä
lounas: kanaa ja perunoita, lasillinen maitoa
välipala: 2 leipäviipaletta juustolla, 0,5l kokista

lauantain murkinat
aamupala: 2 leipäviipaletta juustolla
välipala: 2 leipäviipaletta juustolla
lounas&päivällinen: pekonirisottoa

sunnuntain murkinat
myöhäinen aamupala: 2 paahtoleipää juustolla ja suolakurkulla
lounas: oma tekemää kana-aurajuustopitsaa, lasillinen maitoa, Fast Burner x3, Green Tea x1
välipala: dietmix juoma treenin jälkeen
päivällinen: oma tekemään kana-aurajuustopitsaa, lasillinen maitoa

liikkumiset: su - sali 30' & bodypump 60'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts