perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vanukasta, nam!

Moi, tässä varmaan tämän viikon viimeiset kuulumiset, sillä on ohjelmaa suunniteltu viikon lopuille päiville aikalailla. Eilen mulla oli töiden jälkeen palaveri, joka venähti sen verran etten ehtinyt pumppi-tunnille kuten oli suunniteltu. No onneksi on se koira, jonka kanssa pääsee aina lenkille oli miten kiire tahansa ;)

Eilen testailin valkosuklaaproteiinivanukasta. En kyllä kokonaista yhtä annosta pystynyt kerralla vetelemään nassuun, sillä en ole hirveä makean ystävä. Mutta kyllä aion jatkossa vanukkaalla herkutella, kun makean nälkä yllättää. Tuoksu ja maku oli sen verran herkullista. Suosittelen testaamaan ehdottomasti! :) Aion myös testailla jatkossa vanukasjauhetta esim. proteiinipannukakuissa, mutta niistä tulossa testituloksia ja reseptiä myöhemmin. Eilen en aivan niitä ennättänyt alkaa väsäilemään.

Kuva: www.kamppailuvaruste.fi
Tänään aion vaihtaa vapaalle, ja ottaa viikonlopun rennosti ja nauttia kaikista ohjelman täyteisistä päivistä. Tuntuu, että olen totaalisesti pienen breikin tarpeessa ja viikonloppu tulee aivan todella oikeaan saumaan.

Mutta oikein hyvää tämän viikon viimeistä perjantaita! Palataan asiaan :)

aamupala: ruisleipä juustolla ja suolakurkulla, banaani, Omega3 x2, Green tea x1, Fast Burner x2
kahvi
lounas: pinaattilettuja 4 kpl, salaattia, ruisleipäviipale
kahvi + kakkupala
päivällinen: viljaporsaan filepihvi, perunaa, lasillinen maitoa
jälkkärinä valkosuklaavanukasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts