torstai 21. maaliskuuta 2013

Kuntoilua keskellä viikkoa

Mooooooii!

Äärimmäisen iloisissa tunnelmissa heräsin tänään jo 5.30 ylös. Tuntia ennen kuin herätyskello olisi herättänyt. Uskon, että eilisellä aivan-uskomattoman-mahtavalla salitreenillä on vaikutuksensa ja olen entistä virkeämpi. Oli ihanaa kun aamulla olikin yhtäkkiä normaalia enemmän aikaa. Sai tehdä aamutoimet rauhassa ja koirakin pääsi nauttimaan vähemmän aamu-unisesta emännästä. Näitä aamuja lisää, kiitos! :)

Eilen tosiaan uskallauduin salille pitkän sairastelun jälkeen. (Mulle vajaa viikko oli tooodella pitkä aika, kärvistelin kokoajan vaan!) Salitreeni eilen sujui kuin unelma. Jaksoin paljon paremmin kuin koskaan ennen. Olo treenin jälkeen oli aivan uskomaton ja vein vielä koirankin lenkille. Se oli kuitenkin sellaista "hyötyliikuntaa" kun ei koira meinannut jaksaa reippailla emännän tahtia, joten en sitä varsinaisiin liikuntasuorituksiin laske ;)

Uskomattoman salitreenin lisäksi eilen nautintoa tuotti postissa minua odottanut paketti. Olin tilannut Body actionilta DietMixiä palautusjuomaksi, treenipäiväkirjan (tästä lisää myöhemmin) sekä valkosuklaa proteiinivanukasta. Vanukasjauhetta ajattelin tänään testailla jossakin muodossa ;) Saa nähdä mille maistuu. Mun kaveri kyllä on kovasti kehunut sellaista perussuklaistaversiota. Toivottavasti tämäkin on hyvää, niin voi sillä herkutella kun karkkihammasta kolottaa.

Nyt toivottelen teille oikein ihanat päivät. Palataan myöhemmin asiaan mahdollisesti reseptiohjein! :)

aamupala: 2xruisleipäviipale juustolla ja suolakurkulla, lasillinen kaakaota, Omega3 x2, GreenTea x1, FastBurner x2
lounas: kasvissosekeitto, pieni salaatti, ruisleipäviipale
välipala: banaani, leipäviipale juustolla
treenin jälkeen dietmix palkkarina
päivällinen: grillimakkara, kasvisgratiini

Liikkumiset: kuntosali 60' (aijjai<3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts