keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tiisdag

Huomenta ihanaiset!

Joo oli eilen olo vielä töiden jälkeen sellainen, etten salille suinkaan uskaltautunut. Oon oppinut (kantapään kauttakin jopa) että puolikuntosena ei kannata rehkiä. Pidentyy vaan paranemisaika. Mutta ihan en malttanut pelkästään kotisohvalla maata, vaan suuntasin koiran kanssa reilun puolen tunnin lenkille. Oli ihanan kirpee pakkaskeli. :)

Lenkille oli pakko suunnata kivan kelin vuoksi, mutta myös uuden karheiden juoksupaidan ja -takin vuoksi. Käväsin nimittäin eilen ruokkiksella eräässä paikallisessa urheilukaupassa, ja siellä oli ERINOMAISET alet. Juoksutakin lähtöhinta oli n. 96 € ja sain siitä -70% aleja. Sen lisäksi ostin huippualeista treeni t-paidan ja juoksupaidan. Ää juoksusitä juoksutätä, se kai tarkoittaa, että pitää suunnata JUOKSUlenkille. Yleisesti mun lenkit on ns. hölkkävauhtia. En tykkää maleksia, mutta en kyllä jaksa vielä juostakaan koko lenkkiä! Koiran kanssa on kiva tehdä välillä pieniä juoksuspurtteja, kun sekin niistä nauttii :)


Tein itselleni eilen suunnitelman kalenteriin tämän viikon osalta. Se näyttäisi seuraavalle (ks. myös kuva) ti=lenkki, ke=sali, to=pumppi, pe=lepo, la=lenkki ja su=pumppi. Eli suunnitelman mukaisesti tänään suunnataan salille. Onkin ollut jo ikävä ihanaa jalkaprässiä ja muita vempeleitä. Taidan polkea pitkän sairastelun ja paranemisen kunniaksi erityisen pitkät alku- ja loppulämpät pyörällä.



Murkinat:
aamupala: kaurapuuroa, ruisleipäviipale juustolla ja suolakurkulla, Omega3 x2, Green tea & Fast burner kapselit
lounas: vadelmia<3, banaani, riisikakkuja x2
välipala: riisikakku, banaani
välipala nro2: paahtoleipä juustolla x2
päivällinen: grillimakkara, kasvisgratiini, lasillinen maitoa

Liikkumiset: Lenkki 40'

5 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä!! :) Vautsi!!

    Ja kivanoloinen blogi sulla, jään mielenkiinnolla seurailemaan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Toivottavasti viihdyt jatkossakin! Tervetuloa :)

      Poista
  2. Onnea ja tsemppiä uudelle blogille ja projektillesi! Saako olla utelias, että minkä verran oot aikeissa tai on tarvetta pudottaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksista :) Tarkoitus olisi päästä sinne 60 kiloon kesän 2013 lopussa. Eli se 10 kiloa pudotettavana.

      Poista
    2. Ja aina kaikki sen yli on vaan plussaa ;)

      Poista

LilySlim Weight charts