lauantai 30. maaliskuuta 2013

Viikonlopun alkua

Huomentaa!

Eilen oli tämän vuoden pääsiäisen ensimmäinen vapari. Sali oli kiinni, joten tyydyin suorittamaan hyötyliikuntaa täällä kotosalla. Siivosin ja puunasin koko kämpän puhtaaksi lattiasta kattoon. Jos ois vanha sykemittari toiminnassa, oisin sen kyllä päälle pukenu ja tsekannu kalorikulutuksen. Kyllä niin ärhäkkäästi moppia ja imuria käytin.

Ja tämä ei riittänyt mulle, vaan pitihän sitä lähtee miehen avuksi lumitöihin. Meillä oli tohon etupihalle muodostunut kunnon "jäätikkö" hoitamattomista lumista. Päätettiin avustaa kevään tuloa ja murskattiin se jäätikkö. Kyllä siinäkin hiki valu, kun lapion kanssa pisteli menemään.

Meillä oli eilen pitkästä aikaa illalla vieraita kylässä. Ihana oli nauttia muidenkin seurasta, eikä vaan möllötetty kahestaan sohvalla (vaikka sekin on ihan jees<3). Pelattiin Aliasta, joka kyllä muuten tuo aina oman säväytteensä illan viettoon. Sitten lähdettiin vähän ulkoilemaan. Muut veteli olutta, siideriä.. Ite tyydyin tilaa pepsi maxia (tai no eihän sitä joka paikasta saanu!!) Totesin vaan eilen että mulla oli pitkiin aikoihin mahtava ilta, ja nyt ei oo ees krapula. :)

Tänään aukee vielä sali vihdoin, joten kun ei oo krapulaa, aattelin lähtee pumppailee salille. :) Toivottavasti auto lähtee käyntiin ;)

Mutta nyt hyvät päivät teille. Aurinko jo pilkistää verhon takaa, joten olisiko sitä suunnattava viemään koira aamulenkille..


perjantai:
aamupala: kaurapuuroa ja vadelmia + kapselit (Omega3, Green Tea & Fast Burner)
lounas: savulohta, sweetchiliherkkusieniä 3 kpl (pienikokoisia)
välipala: juustosämpylä, päärynätrip
päivällinen: 2 keitettyä kanamunaa, savulohta
ulkoillessa: 3x pieni pepsi max juoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts