sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Sämpylöitä ja ulkoilua

Huomenta kaikki,

Eilen alkoi heti herättyä tehdä mieli lämpimiä ja tuoreita sämpylöitä. Päätinkin leipoa extempore herkkusämpylöitä aamupalaksi pitkästä aikaa. Ei tosiaan mitään "terveysherkkuja" eli ihan normi sämpyläjauhosta + kaurahiutaleista tehdyt sämpylät oli kyseessä. Parempiahan nuokin on kun jotku kaupan sämpylät. Tietääpähän mitä pallerot sisältää ;)

Muuten oli eilisen osalta erittäin huono ruokapäivä. Ei millään meinannu mennä ruoka alas, joten tyydyin syömään noita sämpylöitä. Oli kyllä aika kaameeta, kun illalla tajusin etten oo syöny mitään lämmintä ruokaa.. No jos tänään olis parempi ruokahalu..

Eilen oli taas aivan uskomaton keli. Nautittiin täysin rinnoin kelistä ja ulkoiltiin useampaan kertaan päivän aikana. Päätin eilen kuntosalin sijaan pyhittää päivän perheen yhdessä ololle (eli miun ja miehen yhteiselle ajalle). On nimittäin välillä aika tiukassa nää yhteiset päivät. Mutta tuo kevät sää - pistää kyllä oman mielenkin aivan uskomattoman virkeäksi. Nytkin oon jo heränny puol seiska, mikä on aika hyvin näin vapaapäivänä ;) Mutta kun ulkona on jo valosaa, niin väsymys ei paina silmiä ollenkaan.

Tänään olis vuorossa bodypump-tunti. Taitaa tulla muuten kolme peräkkäistä bodypump-päivää tässä, kun on salilla sen verran muutoksia ohjelmissa pääsiäisen vuoksi. Ihan hyvä kyllä. :) Ajattelin muuten, että starttaan sen SD:n jo huomenna, vaikka virallisesti alkaisi tiistaina. Saan sitten "tasaviikot" dietin suhteen, kun alkaa maanantaina. Täytyy tänään tehdä listaa mitä ruoka-aineita ja kuinka paljon ensi viikolle tarvitsen, ja sitten täytyy tsekata pakastin (mitä sieltä löytyy) ja hankkia loput tarvikkeet kaupasta. Ihana kun on aineet mitoteltu valmiiksi ruokaohjeissa, niin ei tartte kauheesti miettiä että mitä ostaa :) Miehen ruoatkin tulee sitten siinä sivussa samoista aineista, ehkä hiukan muuteltuna!

Mutta nyt aloitan tämän päivän ja käyn aamupalan tekoon. Heippa :)

lauantain ruoat
aamupala: oma tekemä sämpylä juustolla ja tuorekurkulla
lounas: oma tekemiä sämpylöitä juustolla ja tuorekurkulla 2 kpl
iltapala: oma tekemä sämpylä juustolla ja tuorekurkulla, dippikasviksia nam<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts