sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tyhmät pyhäpäivät

Mooi,

Tänään reippailin ahkerana salille intoa puhkuen.. Ootin aivan älyttömästi, että pääsen rääkkäämään itteeni bodypump-tunnille.. Noo pari kertaa salin ulko-oven kahvaa vedeltyäni päästin parit ärräpäät ilmoille ja totesin, että perkele sali on kiinni. Olin tullu salille miehen kyydillä, joka oli omissa treenilöissään ja jalassa mulla oli aivan uskomattoman surkeet kengät kävelyyn, joten totesin, etten sitä 10 kilsan matkaa kotiin aio niissä tarpoa. Päätin kuitenkin upeasta ulkoilmasta nauttia ja lenkkeilin sellaset vajaa 3 kilsaa miehen treenipaikalle.

Kyllä ketutti, että sali oli kiinni. Piti tarkistaa siinä ovella seisoessani, että onhan se nyt varmasti sitten huomenna auki, etten tee toista turhaa käyntiä! :D

Käytiin äsken kaupassa ostamassa mulle kaikki tarpeelliset nyt muutamaksi ensimmäiseksi päiväksi Superdieettiä varten. Päätin nimittäin että huomenna se alkaa! Eli tosiaan päivän verran aloitan etuajassa. Fitfarmin foorumilta bongasin, että osa on aloittanut jo dieetin nyt pääsiäispyhinä.. Helppo totuttautua kyllä, kun ei oo heti se arki aikatauluineen sotkemassa. Itsekin saan yhden päivän totuttautumista varten ;)

Nyt jatkan tässä siivoilua (hyötyliikuntaa parhaimmillaan!). Aateltiin myös korkata grillikausi tänään, kun miehen tekee niin älyttömästi mieli grillimakkaraa, joten taitaa olla terassin lumitöiden vuoro jossain välissä. Ellen saa sitä sitten houkuteltua, että lähettäs ulkoilemaan ja käytäs jossain laavulla paistelee.. Oi se oliski kiva.

Tässä ruokailuja tältä päivältä (lisäilen vielä loppupäivän/-illan osalta, kunhan ne on mahan pohjalla!):
aamupala klo 8.30: kaurapuuroa, oma tekemä sämpylä juustolla ja tuorekurkulla
lounas klo 13.30: karjalanpaistia, puolikas peruna, makaroonia, kaalipuolukkasalaattia, puolikas leipäviipale
välipala klo 17.30: oma tekemä sämpylä juustolla, 1 keitetty muna

2 kommenttia:

  1. Mikä ääretön motivaationtappaja! Tuo on todella ikävää huomata, että ei pääsekään tekemään treeniä vaikka on nähnyt valtavan vaivan tehdäkseen jotain. Ihan niinku uimahallille pääsis ja huomais uikkarien jääneen kotiin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä suututti. Mutta onneks siitä sai tarmoa tehdä pienen lenkin kuitenkin! :)

      Poista

LilySlim Weight charts