torstai 28. maaliskuuta 2013

Pumppitreeniä ja suklaaherkkua

Tänään oli ensimmäisen kerran sellainen päivä, että piti ottaa evääksi ruokaa töihin (välipalat ym.) Lounaan kanssa kävi vähän ohrasesti ja jouduin vääntää auton penkillä ruisleipäviipaleista, cheddarjuustosta ja savulohesta lounaan.. Oli kyllä hyvää. Nam :)

Valmistin tänään herkullista suklaarahkamössöä. Alunperin ohjeen bongasin aivan uskomattoman hyvistä ruokaohjeista rönsyilevästä NiiNii:n blogista. Suosittelen seuraamaan jos vähäkalorisemmat vaihtoehdot ym. ruokavinkit kiinnostaa :)

Suklaarahkamössöherkku muodostuu seuraavista eväistä:
Kuva: deski.fi
  • 250g pehmeää maitorahkaa (herkkua ihan pelkiltäänkin)
  • 2,5 tl Marabou Philadelphia tuorejuustoa
Ainekset sekoitellaan yhteen ja nautitaan! Halutessaan voi lisäillä myös jonkinmuotoista makeutusainetta, mutta itse en kokenut tarpeelliseksi, kun lisäsin tuota tuorejuustoa hiukka enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa. En kerennyt kuvailemaan herkun valmistusta, kun kiireessä ainekset yhteen sekoittelin. Mutta aika simppeli tuo resepti on. Tuskin siis kuvia suuremmin tarvitsette :)
Toim. huom. Sopii muuten oikein mainiosti näin pääsiäisen aikaan korvaamaan suklaamunat, jos suklaahammasta kolottaa ;)

Tänään ensimmäisen kerran muuten huomasin, että olisi tarvetta jonkinmuotoiselle kylmälaukulle tms. Saisi eväätkin säilyteltyä hyvin päivän ajan. Hmm.. Onkohan olemassa sellaisia säilytysbokseja, jotka toimivat kylmälaukun tavoin.. Ei tarvitsisi kannella kokonaista kylmälaukkua mukana.. Täytyypä alkaa etsimään, jos jostain sellaisen bongaisi - ja vielä suhtkohta halvalla.

Kokeilin salilla tänään ensimmäistä kertaa ikinä pumppitreeniä. Oli tarkoitus alunperin mennä bodypump tunnille, mutta juuri bongasin jutun pumppitreenistä ja kiinnostus heräsi. Lisäksi tuo ulkona valloillaan oleva keli sai minut suoriutumaan sisätilatreeneistä tänään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta pääsee pihalle. Tänään treenautin pumppitreenin avulla jalat ja selän.
Tykkäsin kyllä äärettömästi siitä poltteesta jonka pumppi tuo lihaksiin.. Aivan uudenlaista salitreeniä.. Ihanaa oppia ja kokea uusia tunteita (lue: rääkkiä) lihaksissa..

Torstain ruoat:
aamupala klo 6.45: paahdettu ruisleipäviipale juustolla ja tuorekurkulla, kuitunäkkäri juustolla, Omega3 x2, Green Tea x1, Fast Burner x2
välipala klo 9: kupillinen metsämarjateetä
lounas klo 12.15:2 x ruisleipäviipale cheddarjuustolla & savulohella
välipala klo 14: hedelmäsalaattia 2 dl
päivällinen klo 18: jauhelihakeittoa, ruisleipää
iltapala klo 19.30: suklaarahkamössöä, vadelmia

liikkumiset: kuntosali 45'

2 kommenttia:

  1. http://lekmer.fi/frozzypack/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=frozzypack&utm_campaign=M%C3%84RKE+LEKSAKER+%5Bcom%5D&utm_content=ssQZ0Ygt7T2_pcrid_33412989209_kword_frozzypack_match_e_plid_ There u go!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei kiitti vinkistä! Taidanpa pistää tuollasen tilaukseen, jos en muuta löydä :)

      Poista

LilySlim Weight charts