maanantai 18. maaliskuuta 2013

Viikon liikunnat

Moikka,

Pyrin jatkossa aina viikottain kasaamaan ylös viikon aikana kertyneet liikuntasuoritukset. Tällä viikolla jäätiin todella alhaisiin suorituksiin, sillä noita sairastamispäiviä kertyi ihan kiitettävästi. Noo lepo on tärkeää, eikä sairaana saa lähteä rehkimään vaikka mieli tekisi. Onneksi meillä on ihana koira, joka "pakottaa" lenkille väh. 3 kertaa päivässä. Saa edes hiukan ulkoiltua :)

Tulevaisuudessa tulette huomaamaan kuinka minun viikottaiset liikunnat koostuvat pääosin bodypump-tunneista, salitreeneistä sekä koiran kanssa tehdyistä lenkeistä. En ole koskaan järin suuremmin pitänyt ryhmäliikuntatunneista, mutta bodypump heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen veti minut pariinsa. Nyt en voi olla viikkoakaan käymättä bodypump tunnilla.

Lisäksi salitreeni on vetänyt minut pikkuhiljaa pariinsa. Kun kuntosalijäsenyyden hankin, vierastin aluksi salin puolella käyntiä.. Mutta kaverin tekemän saliohjelman avulla pääsin kokeilemaan treeniä sielläkin, ja homma alkoi maistua hyvälle - ja maistuu edelleen!

Tässä hieman valotusta siihen millaisesta liikunnasta minä tykkään. Aerobista puolta pitäisi vielä kehittää, sillä tuntuu että nuo päivittäisetkin koiralenkit ei ole aivan riittävää. Vinkkejä eri aerobisiin harjoitteisiin otetaan vastaan :)

Viikko 11
Ma: Sali 60'
Ti: Sali 50' & Bodypump 60'
Ke: Lepo
To: Sairaspäivä
Pe: Sairaspäivä
La: Sairaspäivä
Su: Sairaspäivä
Yhteensä: 170'

2 kommenttia:

  1. Hiphei ! Löysin sun blogin juuri ja jään seuraamaan, miten sun projektissa käy! Itsellä pudotettavaa "vähän" enemmän, aloituspaino kun oli 105kg. Siitä määrästä on kuitenkin jo 15 kiloa pudotettu viimeisen yhdeksän viikon aikana. Käy tsekkaamassa, jos kiinnostaa muiden projektien seurailu :) http://missaolet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi, tervetuloa seuraamaan! Vautsi, sullahan on edennyt projekti hyvin. :) Ehdottomasti alan seuraamaan sinunkin taivaltasi :)

      Poista

LilySlim Weight charts