tiistai 19. maaliskuuta 2013

Maanantai taas saapui liian aikaisin kai...

Huomenta! Eilen ei ruoka meinannut maistua ei sitten millään. Sen huomaatte postauksen lopussa olevasta eilisen ruokakoosteesta. Työpäivän päätteeksi olo oli aivan totaalisen kaamea. Päätinkin suunnata suoraan kotiin ja koiran pissatuslenkin jälkeen vällyjen väliin. Nukuin siinä sitten reippaat parin tunnin päiväunet, ja olo oli heti paaljon parempi.

Tänään herätessä tuntui, että ei enää niin kova räkätauti olisikaan. Ja jos olo pysyy tällaisenä koko työpäivän ja vielä illankin, niin taidan suunnata nokkani kohti kuntosalia. Vielä arvon, että uskallanko suunnata suoraan pumppi tunnille vai alottelenko salin puolelta tänään.. Kassellaan kuin käy :)

Ihana huomata, että teitä seuraajia on ilmestynyt vähitellen blogin pariin. Toivottavasti viihdytte ja jäätte tsemppailemaan minua pidemmäksi aikaa! :) Lisäsin tonne Sivuihin yhden lisäsivun, johon ajattelin alkaa keräilemään mittoja kuukausittain. Päivittelen sinne nyt tässä lähiaikoina viime viikolla mittaamani mitat. Sieltä sitten (toivottavasti) alkaa huomaamaan kehityksen ja muutokset!

Maanantain murkinat:
aamupala: paahtoleipä juustolla, puolikas banaani, Omega3 x2
välipala: paussi välipalapatukka, banaani
lounas: banaani, patongin palanen
välipala: paussi välipalapatukka
päivällinen/iltapala: ruisleipä juustolla ja suolakurkuilla, mansikkavadelmarahkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts