maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kuulumisia ja viiden viikon kiristysohjelman startti

Moi,

Tänään piti palata töihin, mutta eipä ollu tuo sormi parantunut vielä. Eli lääkäri määräs viikon verran lisää sairaslomaa. Katellaan josko paranis. Lääkäri pikkasen pelotteli, että voi mennä useita kuukausia ennen ku sormi on täysin parantunu. Toivotaan, että vähän nopeemmi paranis kuitenki. Ei nimittäin elo onnistu ilman tota lastaa, kun särkee niin pe*keleesti.

Mutta.. Onneks voin liikuntaa harrastaa sellaisinkin keinoin mihin en käsiä tarvitse välttämättä.. ;)

Oonkin tässä viime viikon verran testaillu uutta kuntopyörää, josta vihjasinkin aiemmassa postauksessa. Kyllä on päivät lähteny hyvin liikkeelle, kun on aamulla startannu puolen tunnin pyöräilyllä. Ja ei paljoo vesisateet kastele ;) Suosittelen siis kaikille! Ei paljoo tartte peiliin kattoo ennen ku pyörän selkään kotona nousee. Ja nopsaa sujuu se puol tuntia lemppari telkkariohjelmaa katellessa.

Kerroin joskus aiemmin, että tilasin Nettitreeni palvelun kautta itelleni treeniohjelmat. Nyt tänään kyseisessä palvelussa starttasi Essin 5. viikon kiristys-ohjelma, jonka kautta saa ruoka- ja treeniohjeistukset. Päätin testata sitä, sillä se kustanti vain 30 euroa. Eilen ensimmäisen viikon ruokaohjeet tuli sähköpostiin, ja vaikuttaa erittäin monipuoliselle. Kävinkin kaupasta ostamassa muutaman ensimmäisen päivän ruoat ja äsken valmistin ensimmäisen lounaan.

Ajattelinkin nyt tehdä itselleni pienen haasteen, ja kuvaan teille koko viikonajalta ruoka-annokset. Tällä kertaa ainakin kaikki ravintoarvot pitäis olla annoksissa ihan kohdillaan, eikä lautaselle eksy mitään sellaista mitä siellä ei saisi olla. :)

Mutta jos kiinnostuitte Essin 5. viikon kiristys-ohjelmasta, käykääpä vierailemassa osoitteessa nettitreeni.com. Vielä ehditte mukaan ;)

1 kommentti:

  1. Täällä kans aletaan seuraamaan sun blogia :) Mukava lukea kohtalotovereiden edistymistä :) Ja kiva, että pääset harrastamaan liikuntaa lastankin kanssa :)

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts