lauantai 8. kesäkuuta 2013

Uudet tossut

Tosiaan kerroinkin teille, että laitoin uudet lenkkarit ja treenikengät tilaukseen. Kotiutin ne postista reilu viikko sitten ja nyt oon lenkkareita testaillut ahkerasti ja treenikengät pääsee huomenna kunnon testailuun.

Siis lenkkareiksi valitsin Reebokin Yourflex Run 3.0 mallin. Oon kyllä älyttömän tyytyväinen kyseiseen malliin. Tukevat mutta ihanan kevyentuntuiset jalassa. Ei paina ja istui heti ensimmäisellä kerralla hyvin mun jalkaan. Kyllähän tuo valkoinen lenkkareiden värinä on aika uskalias, mutta ehkä selviän :D Mutta voin siis suositella kaikille lämpimästi jo näin pienen testailun jäljiltä.

Valkoiset lenkkarit ja vastaleikattu nurmi. APUA!
Treenikengistä tosiaan voin kirjoitella myöhemmin paremman testailupostauksen, koska en oo niitä vielä salille päässyt testailemaan. Huomenna olis se vuorossa. Mutta tässä olisi kuvaa niistä ihanuuksista.

Jalat vinksallaan :D
Vielä täytyy mainita, että molemmat kengät kyllä on hyvät silmillekin, eli tykkään näistä myös ulkonäöllisistäkin seikoista. ;) Just tajusin että molemmissa kengissä on pinkkiä, vaikken kyllä siitä suuremmin pidä. Mutta ehkä se tuo kivan piristyksen näihin treenikamppeisiin! :D

Sykemittarista tulee postausta myöhemmin. Sitä oonkin päässyt jo vähän testailemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts