keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Nettitreenaajan paluu :)

Nyt ehkä hieman hävettää kirjoittaa tätä postausta, mutta pakko se on joskus aloittaa taaas :) Eli tosiaan häpeämisen aihe on se, etten ole aikoihin tänne mitään kirjoittanut. Olen tosiaan ollut pienellä hermolomatauolla. Tämä kevät on ollut sekä töissä että vapaa-ajalla kauhean stressialtista ja kiireistä aikaa, joten en ole ehtinyt tälle blogille (muutamien tekstien lisäksi) siunata suuremmin aikaani.

Kiire ja töiden aiheuttama paine on osaltaan vaikeuttanut laihdutusprojektiani. Tänä aamuna vaaka näytti 66 kiloa, eli ihan aikataulussa ei olla sen suhteen että elokuun lopussa painaisin 60 kiloa.
Nyt kiireen hellittäessä olen taas laittanut asioita tärkeysjärjestykseen ja pistänyt ajatuksia puntariin. Päätinkin pyytää apua ammattilaisilta. Moniin PT-treeneihin minulla ei ole varaa, mutta onneksi fitness-alan ammattilaiset avasivat eräänlaisen verkkoPT-palvelun.

www.nettitreeni.com
Kyseinen palvelu löytyy osoitteesta www.nettitreeni.com. Tutustuin heidän tarjontaansa ja päätin pistää tilaukseen 6 kuukauden treeniohjelmat. Viikoloppuna treenit tilasin ja samalla kirjoitin sivuston kautta treeniohjelmanlaatijoille pienen mutta tarkan kuvaustekstin itsestäni, tavoitteistani ja liikuntahistoriastani. Näiden perusteella nettitreenin väki laati minulle ensimmäiselle kuukaudelle treenit.

Ohjelma ei vielä kuitenkaan ole valmis, sillä jouduimme muutamia liikkeitä muuttamaan joita en pysty omalla salillani suorittamaan. Mutta tässä vaiheessa jo älyttömän iso kiitos uskomattoman upean hyvästä palvelusta. Suosittelen kyllä nettitreeni-palvelua kaikille tällaista apua kaipaaville.
Lisää palautetta nettitreenistä tulossa myöhemmin :)

Tästä lähtee taas uusi kipinä ja motivaatio. Läskit kuriin kesällä (kun ei ihan kesäksi kerkeä)! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts