keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Superdieetti etenee - vastoinkäymisiä satelee...

Huomenia, toinen SD päivä alkoi eilen aivan "loistavasti".. Nukuin totaalisesti pommiin, ja aamupalan teko jäi sitten väliin. Nappasin mukaan pari näkkäriä, joiden päälle nakkasin juustosiivut, lisäksi yksi tomaatti + päiväkohtaiset kapselit suukkiin ja menoks. Ehdin kuin ehdinkin töihin juuri (melkein) ajoissa. Ja illalla jäi iltapala TAAS syömättä _kun ei vaan ollu nälkä_

Elelin eilisen aivan totaalisessa morkkiksessa "nyt se kaikki on pilalla"! Mutta Even postauksen luettuani totesin, että ei se yksi "lipsahdus" haittaa, vaan jatketaan nyt eteenpäin ja . Kyseisestä postauksesta sain myös tarmoa siihen, että nyt on vaan kaikki merkattu/määrätty ruoka syötävä, eikä mitään muuta saa syödä.

Luin Fitfarmin foorumilta, että bodypump ym. tunneilla voi korvata Superdieetin aerobiset harjoitteet - ja sehän passaa minulle. En nimittäin millään muotoa suostuisi luopumaan bodypump tunneista. Paitsi eilen jouduin. Osa teistä saattoi eilen pikapostauksen lukeakin. Mun pankkikortti teki älyttömän katoamistempun ja en saanut autoon bensaa. Näin ollen en päässyt salille ja pumppitunnille. Mutta päätin kuitenkin tehdä sen aerobisen treenin eilen, ja kävin pitkällä lenkillä koiran kera.

Tänään olis tarkotus suunnata ensimmäistä kertaa koirapuistoon ton meidän hauvelin kanssa. Saa nähdä mitä siitä tulee. Toivottavasti toinen nauttii olostaan siellä. Ajattelin myös suunnata koirapuistovierailun jälkeen salille tekemään salitreenin. Siinäkin superdieetissä joustetaan, että sali-/kotitreenit voi korvata normaalilla salitreenillä (erityisesti silloin jos on saanut ohjeet oikealta ohjaajalta).

Huomenna vaihtuukin meidän salilla bodypump ohjelma uuteen, jännityksellä odotan millainen ohjelma sieltä tulee. Joku puhui maanantaina, että uudessa ohjelmassa olisi entistä enemmän hyppyjä.. :) Innolla jo odotan huomista pumppituntia..

aamupala klo 7.30: 2 x näkkileipä juustolla, tomaatti + kapselit
lounas klo 11.30: broilerikasviskeitto, salaattia
välipala klo 14: banaani
päivällinen klo 17.30: lihaa, täysjyvämakaroonia, kurkkua

liikkumiset: lenkki 40'

2 kommenttia:

  1. Mistä pankkikortti lopulta löytyi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hävettää ehkä myöntää.. Mieskin naureskeli mun loistaville hermoille/hyvälle mielikuvitukselle, kun olin jo korttia melkein kuolettamassa..

      Mutta löytyi juoksutakin taskusta.. Onneksi kerkesin sen pelastaa ennen kun pistin takin pesuun!

      Poista

LilySlim Weight charts