torstai 4. huhtikuuta 2013

Koirapuistoilua

Moikkamoi,

Tän viikon liikuntasuoritukset on jäänyt aika vähille verrattuna aiempaan suunnitelmaan, mutta en lannistu. Loppuviikko jatketaan täysillä. Tänään luvassa uutta pumppiohjelmaa, joten siitä varmaan annan jonkinlaista arvostelua myöhemmin :) Jännityksellä odotan mitä sieltä tuleekaan. Kaveri pääsi testaamaan omalla salillaan ohjelmaa jo eilen ja hehkutti biisejä aivan älyttömästi. Munkin mielestä musiikilla on vaikutusta. Tässäkin ohjelmassa oli muutama semmonen biisi, joka iski muhun. Niiden aikana aina jakso vetää täysillä, vaikka voimat olikin lopussa.

Eilen nautin kaverin seurasta, kun vietettiin aikaa koirapuistossa. Tuntui, että oltais oltu maksimissaan puistossa tunteroisen verran, mutta kun lähettiin sieltä, niin kello näytti jo melkein seiskaa. Kyllä siellä kivasti kolmisen tuntia vierähti. Koirat sekä ihmiset nautti olostaan :)

Mulla oli suunnitelmissa lähteä siitä puistosta salille, mutta kun aikaa vierähtikin noin paljon, jäi salille lähtemättä. Mutta tavoitteena olisi, että tänään joutaisin ennen pumppia tekemään esimerkiksi vatsoja hieman salilla..

Täytyy nyt myöntää (ootte kyllä varmaan huomannu), että tää dieetti on mulle ollu nää ekat päivät todella vaikee. Aamupalan + lounaan saan aina helposti syötyä ohjeiden mukaisesti, mutta sitten välipala uupuu useasti, kun en töissä saa mitenkään säilöttyä ruokaa (pitäs tilata se kylmärasiasysteemi) ja päivällinen usein viivästyy tosi myöhäiseksi versioksi, jonka vuoksi iltapala jää pois. En ymmärrä miten saisin tätä rytmitettyä. Pitäisi varmaan tehdä valmiiksi usean päivän ruoat. Taidankin viikonloppuna ottaa hommaksi tehdä muutamalle päivälle jo valmiiksi ruoat, niin päivällinenkin on helppo vaan syödä suoraan, kun ei tartte ruveta valmistelee erikseen. Ja liikkumisetkin on jääny - mutta on tässä viikkoa vielä jäljellä. Onneksi!

Nyt ei kun töihin ja mietteet aivan muualle. Pakko saada jonkinlainen tsemppi täältä, että saa ton dieetin sujumaan.

Keskiviikon ruoat:
aamupala klo 7.45: mansikkasmoothie
lounas klo 11.45: lohikiusaus, salaattia
välipala klo 13.45: kupillinen teetä, välipalakeksi
päivällinen klo 19: lohta, riisiä, kurkkua

1 kommentti:

  1. Mulla on hieman samaa ongelmaa ollut että ruokarytmi ei oo ollut niin hyvä kun toivoisin. Nykysin on kaikenlaista hedelmää työpöydällä ja jääkaapissa rahkaa.
    Entäs jos pistät kylmäkallen vaan lounasrasian sisään tai alle. Luulis pysyvän sen verran aikaa kylmänä eväät.

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts