lauantai 13. huhtikuuta 2013

Täysjyvä nannaa!

Huomenta ja hyvää lauantaiaamua. Mä pomppasinkin tänään sängystä ylös jo 6.00. Tosi virkee olo näin lauantaiaamuna, ja äärimmäisen aikainen herätyskin. Jotain todella epänormaalia :D

Pääsin kuin pääsinkin eilen salille. Piti tehdä tunnin sisään aika pikatreeni tosiaan niiden logististen ongelmien vuoksi. Noo pika lämpät pyörällä ja punttien kanssa rehkimään. Oli kyllä nannaa taas vaihteeksi :))

Nami spagetit ja epäonnistunut peukun näyttöyritys
Eilen aamupäivästä mun rupes ihan älyttömästi tekemään mieli jauhelihakastiketta ja spagettia. Ihme mielitekoja. :D Laitoinkin miehelle tekstaria, että käy kaupassa ja osta jauhelihaa. Tänään syödään jauhelihakastiketta ja spagettia. Oli muuten hyvää kotiruokaa. Pitkästä aikaa :) Normi vaaleen spagetin tilaan meillä syötiin luomu täysjyväspagettia. Mies aluks nyrpisteli nokkaansa, kun mainitsin et tänään mennään täysjyvälinjalla. Mut hyvin uppos nekin sen mahaan! :)

Jännä kyllä miten joillain ihmisillä on mielikuva, että täysjyvä on pahaa ja jotain terveyshuuhaata vaan.. Musta siinä nyt ei suuremmin mitään makueroja ole, ja terveellisempäähän ne on kun normi vaaleet spagetit. Meidän perheessä on pikkuhiljaa (salakavalasti) siirrytty täysjyväaikakauteen. Makaroonit, spagetit ja muut pastat on täysjyvää.. Bongasin muuten kaupasta muutama viikko sitten proteiinipastaa, mutta se jäi sillon vielä kauppaan. Onko kukaan teistä maistellu sellasta? Oisko kotiuttamisen arvoista?

P.S. Eilen pidin tän viikon herkkupäivän. Söin muutaman palan Pandan lakua illalla. Oli hyvää. Mutta siinä oli herkuttelut vähäks aikaa taas :)

aamupala klo 7.15: luonnonjogurttia, banaani + kapselit
välipala klo 9: kupillinen vihreää teetä, pala lohiparsakaalipiirakkaa
lounas klo 12.30: pinaattikeittoa, kananmuna, riisipiirakka, pieni annos salaattia, jälkkärinä marjoja
päivällinen klo 17: jauhelihakastiketta, täysjyväspagettia, salaattia
lakupalasia
iltapala klo 20: paahtoleipä pippurikinkulla

liikkumiset: sali 55'

3 kommenttia:

  1. Tuo proteiinipasta on ihan uus tuttavuus mulle. Jos ostat niin pistähän jotain kommentteja mausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Täytyyki ens kauppareissulla napata mukaan, niin voin sit jakaa kokemuksia täällä :)

      Poista
  2. Itse ollut jo monta vuotta täysin rakastunut täysjyväpastoihin ym. samanlaisiin :)
    Tuo mainitsemasi Proteiinipasta menee mielestäni samaan kategoriaan, ei sen ihmeellisempi :)

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts