tiistai 30. huhtikuuta 2013

Buzzador

Mooi,

Aiemmin teille kerroinkin, että olen lähtenyt mukaan Buzzador toimintaan ja jatkossa näitä erilaisia tuotetestailuja tulee siis näkymään blogissa sitä mukaa kun pääsen kampanjoihin osallistumaan.

Aiemman postauksen buzzador-toiminnasta voit lukea täällä

Sain eilen sähköpostiin tiedon, että pääsin mukaan Veet EasyWax ja/och Veet Precision Wax & Care  -kampanjaan! Eli tulen sitten täällä blogissa kertomaan kokemuksia näistä Veet:in tuotteista.

Jos kiinnoistuit itsekin lähteä mukaan Buzzador-toimintaan, voit liittyä siihen tämän linkin kautta. HUOM! Jos liityt tämän linkin kautta, saan liittymisestäsi Buzzador-pisteitä!




1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta tuo buzzador-toiminta, mutta sitä en ihan ymmärrä mihin tuo "sanan levittäminen ystäville" oikein velvoittaa. Meinaan sitä, että onko tuo yritys kiinnostuneempi saamaan ilmaista mainontaa tuotteille blogeissa/FC:ssä/twitterissä, vai onko tarkoituksena aidosti tehdä jonkin näköistä kuluttajatutkimusta :O
    Toisaalta markkinoille tulee jatkuvasti uutuustuotteita uusin lupauksin, että tuota kautta varmaan löytäisi myös joitain uusia kivoja luottotuotteita - ja mikä parasta, ihan ilmaiseksi :)

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts