maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sunnuntai löhöilyjä ja viikon liikunta suunnitelma

Moi!

Lauantai-sunnuntai välisen yön valvominen kostautui kyllä eilisen päivän aikana. En saanut yhtään mitään aikaiseksi, ja nukuinkin yli puolet päivästä. Olo oli aivan älytön, ja veto aivan pois. Tässä taitaa olla ikää jo sen verran, ettei nuo pitkään valvomiset ihan oikeasti enää sovi.. :))

Eilen jäi sitten jumppailutkin väliin. Väsymys oli aivan älytön, joten se vaikutti, mutta myös se että bodypump-tunnilla oli vuorossa uuden ohjelman tekniikkatunti, jonne ei mulla vaan jostain syystä ollut kiinnostusta lähteä.. Huomasin kyllä, että kun ei päivän aikana kauheasti liikkunut, niin ei tehnyt mieli syödä juuri mitään.

Ajattelin muuten alkaa nyt totaaliseen herkkulakkoon. Eli en syö mitään karkkia, pullaa, pitsaa, sipsejä tms älytöntä moskaa vähään aikaan. En aseta mitään aikarajaa, vaan pääasiallisesti haluan testata omaa kuria :) Alan pitämään kirjanpitoa herkuttomista päivistä tuossa sivupalkissa -> Lisään aina X:n kun yksi herkuton päivä on takanapäin. Katotaan kuinka monta X:ää kertyykään! :)

Mutta nyt pitäis taas suunnitella tän alkavan viikon liikunnat. Tässä olisi suunnitelmaa tälle viikolle:
Ma: Sali
Ti: Bodypump
Ke: Sali
To: Lepo
Pe: Lenkki
La: Lenkki
Su: Bodypump

Sunnuntai:
aamupala klo 8.30: kaksi leipää pippurikinkulla ja kurkulla, rasvatonta jogurttia, mehukeittoa ja puolikas banaani
lounas klo 12.30: herkkusienipekonirisottoa
välipala/jälkkäri klo 13.15: protskupannaripalanen
päivällinen klo 18: pala miehen pitsaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts