torstai 11. huhtikuuta 2013

Saliriemua!

Mooi, tää aamupäivä on vierähtäny ihan äärettömän nopeesti ohi.. Kohta on jo torstaipäivä pulkassa ja viikonloppu melkein häämöttää! Ihanaa :))

Eilen pääsin vihdoin ja viimein salille. Tein jaloille pumppitreeniä, ja muille lihaksille perus 3x15 toistoilla. Alkulämppää otin pyörällä, ja hiki virtas, kun puskin aika apinanraivolla sen 10 minsan setin.. Loppulämpäks kävin rivakalla lenkillä koiran kanssa. Sillon kun treenaan lihaksia tolla mulle uudella pumppitreenillä, tuntuu että saa annettua oikeesti kaikkensa. Viimeiset toistot kevyillä painoilla tuntuu äärettömän raskaille - ja sarjojen päätteeksi on aivan uskomattoman ihana olo!

Eilen tuli katottua Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma.
Tykkään kyllä siitä, että pääsen rääkkäämään itteeni. Vaikka en mikään himourheilija olekaan, mutta parhaan fiiliksen ja olotilan saan siitä, kun tiedän antaneeni OIKEESTI kaiken mihin sillä hetkellä pystyn. Tänään muuten soitti postimies taas, että olis se paketti jakamatta.. Nooo edellisestä kerrasta viisastuneena pyysin heitä tulemaan vasta loppuillasta, niin pääsen tänään bodypump-tunnille. Meillä muuten vaihtuu ohjelma salilla vasta tänään, joten en missannu uuden ohjelman alkua. Pääsen treenaamaan heti alusta alkaen. JES! :)

Nyt taidan lähtee mättämään jotain ruokaa nassuun. Heippa ja ihanat päivät teille kaikille :)

aamupala klo 7: luonnonjogurttia & mansikkamehukeittoa iso lasillinen, puolikas banaani
välipala klo 9: kupillinen metsämarja teetä
lounas klo 11.45: lohipyöryköitä, keitettyjä kasviksia, salaattia, tartar-kastiketta, real-leipäviipale
välipala klo 13.45: kupillinen kahvia, pieni pulla
huikopala ennen treeniä klo 16: ruisleipä juustolla ja kurkulla, Fast Burner x3, Green Tea x1
päivällinen klo 18.15: herkkusienirisottoa, fetajuustoa muutama palanen

liikkumiset: sali 50', lenkki 20'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts