tiistai 16. huhtikuuta 2013

Maanantai ja viime viikon liikunnat

Huomenta.

Täällä erittäin hyvin levännyt, mutta silti väsynyt naikkonen kirjoittelee ruudun takaa. Eilen tosiaan koin jonkin asteisen romahduksen fyysisesti ja henkisesti. Alkanut tää aika kiireinen kevät toden teolla painaa, ja kun missään välissä en oo syksyllä saati keväällä lomaa pidellyt, vaan painanut töitä kokoajan putkeen.

Niin eilen sitten kävi pieni vastoinkäyminen töissä ja sen seurauksena tuli pieni romahdus. Varmaan vaikutusta tälle oli myös viikonlopun huonosti nukutuilla öillä. Mutta ei auttanut kun töistä suoraan kotiin ja nukkumaan. Ei maistunut ruoka ei millään illalla. Pari paahtista sain vedettyä kotiin mentyäni, mutta siinä kaikki.

En todellakaan ollut missään hyvässä kunnossa eilen. Ehkä se kertoo paljon, kun aamunkin starttasin itkun kera. Mutta tänä aamuna olo oli himpun verran parempi, kun sai eilen levätä ja rauhoittua ihan omassa rauhassa. Josko tää tästä. Onneks kohta on vappu ja sitä myöten saa yhden vaparin. Ja sitten tuleekin helatorstain kera pitkä viikonloppu. Kyllä tää tästä - ollaan melkein jo voiton puolella!

Mutta nyt ei tosiaan juttuakaan tuu tän enempää. En siis eilen suunnitelmista riippumatta mennyt salille. Ihmisten ilmoilla oleminen (koiran lenkittämistä lukuunottamatta) hirveästi kiinnostanut.

Maanantai:
aamupala klo 7.15: 2x leipä kinkulla ja kurkulla
välipala klo 9: kupillinen metsämarja teetä
lounas klo 11.30: broilerikeittoa, pieni annos salaattia, 1 real leipäviipale, 1 pieni sämpylä, jälkkäriksi 1 dl banaanilastuja + ½ kuppia kahvia
"välipala" klo 17.45: 2x paahtoleipä sulatejuustoviipaleella ja kurkulla

Tässä muuten viime viikon liikkumiset. Ihan kohtuu hyvä suoritus minulle. Pitäisi panostaa noihin viikon viimeisiin päiviin myös.
Ma: Sali 60'
Ti: Lenkki 30'
Ke: Sali 50', lenkki 20'
To: Lenkki 35'
Pe: Sali 55'
La: Lepo
Su: Lepo
Yhteensä: 250'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LilySlim Weight charts