torstai 28. maaliskuuta 2013

Ruokailujen aikataulutus

Moi! Eilisestä päänsärystä selvitty levolla ja hyvällä ruoalla. Eli nyt ainakin päänsärky näyttää vaipuneen historiaan ja olo on ollut koko aamun erityisen virkeä. Ehkä se uni ja kunnon määrä ravintoa tekee tepposensa! Tai sitten se johtuu siitä, että aamusin on jo niin valosaa, että mielikin on heti herättyä virkeämpi ;)

Eli tosiaan eilen iski aivan kaamea päänsärkykohtaus, joka veti mut sohvan pohjalle pitkäks toviks. Jäi salille ja jumppaan meno väliin enkä päässy treffaamaan kaveriakaan.. Nukuin kunnon päiväunet ja tein herkkusienirisottoa (taas, nam<3). Söin hyvin mahan täyteen, niin olo oli parempi. Mitenköhän mun tulisi nämä aikataulut ruokailujen osalta ajoittaa, ettei iskisi niin kova nälkä ja sitä myöten kova pääkipu iltapäivästä? Tulisiko minun syödä tukevampi välipala iltapäivällä? Nyt nimittäin olen vedellyt aina vain hedelmiä..

Uskon nimittäin että tämä lisääntynyt liikuntamäärä vaikuttaa mun aineenvaihduntaan ja sitä myöten lisää ruokahimoa ja nälkää. Joten päivän ruoilla on oikeasti iso merkitys, miten ne asettelee päivärytmiin ja mitä syö!

Joten vinkkejä otetaan vastaan ruokailujen suhteen! Ensi viikolla alkavasta superdietistä saan onneksi ohjeet seuraaville kuudelle viikolle.. :)

aamupala klo 7: ruisleipäviipale juustolla ja suolakurkulla, näkkäri juustolla, Omega3 x2, Green Tea x1, Fast Burner x2
klo 9 kupillinen teetä
lounas klo 11.30: kananugetteja, täysjyväriisiä, currykastiketta, salaattia
välipala klo 13.45: banaani, päärynä
päivällinen klo 17.30: herkkusienirisottoa

1 kommentti:

  1. Ihan hyvin voi johtua huonosta syömisestä päänsäryt yms. vaivat. Hedelmät nostaa vaan hetkeksi verensokeria, ja siks en suosi välipalana niitä ihan kauheasti pelkästään. Voisitko kuvitella syöväsi vaikka rahkan + sen hedelmän välipalana? Olisi täyttävämpi ja näin ollen verensokeri pysyisi tasaisempana, ja olo kylläisenä.

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts