perjantai 15. maaliskuuta 2013

Duhadedä

Moikka moi,

Ikävästi starttasi eilen tämä minun uusi elämä, iski aivan kaamea flunssa päälle ja eilen illalla nosti kuumeenkin otsalle. No kunhan tästä parannutaan, niin sitten läks. Toivottavasti paranen ennen viikonloppua, niin pääsisi pumppiin tai salille jälleen. En uskalla nyt lähtee yhtään riehumaan ettei tervehtyminen pitene. Parempi levätä ja parantaa kerralla kunnolla.

Yllättävän flunssan lisäksi sain eilen ikäviä uutisia erään läheisen osalta. Meni sitten päivän rutiinit uusiksi, kun piti sairaalassa päivystää. Lounaaksi vetelin eilen sairaalan kahviosta bongatun kanapaniinin maitolasillisen kera. Illalla vetelin vielä lisää kanaa riisin kera.  Päivällinen venyi myöhään illalla, koska pääsin kotiin vasta myöhään. Päivällisesti tulikin sitten iltapala :)

Ilmoittauduin eilen muuten Fitfarmin Superdieetti-jaksolle, joka starttaa 2.4. Niin paljon positiivista kommenttia sekä uskomattomia tarinoita kuullut dieetin osalta, joten olihan se itsekin siihen lähdettävä mukaan. Ihana saada kunnon ohjeistus ruokailuille, kuinka paljon ja mihin aikaan. Siinä kun on minulla erittäin paljon petrattavaa. Lisäksi vinkit/ohjeistukset sali-/kotitreeneihin on vain plussaa. Onko kellään kokemusta Superdieetin liikunnoista? Rakastan nimittäin bodypumppia ÄÄRETTÖMÄN paljon, joten korvaako se jonkin superdieetin liikunnoista, vai onko vain ihana lisä muulle ahertamiselle? :) Kiinnostuneet voi liittyä mukaan myös. Kanssadieettaajia kaivataan ;)

Kuva: Fitfarm
Ruokailut torstaina:
aamupala: kaurapuuroa, omega3 tabletti x2
lounas: kanapaniini, lasillinen maitoa
välipala: mango-appelsiini-banaani smoothie
päivällinen: kanaa, 0,5 riisiä, lasillinen maitoa

3 kommenttia:

  1. Tää on muuten niin tyypillistä. Heti ku alottaa jonkun kuntokuurin niin iskee flunssa päälle! Mistähän se johtuu. Onko elimistö jotenkin alitajuisesti muutosta vastaan :D
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Yhdin edelliseen kommenttiin! Onneksi oma flunssani alkaa jo näyttää hellittämisen merkkejä. Varokoon vaan kroppa, ensi viikolla alkaa rääkki! ;) Tsemppiä sulle urakkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla että on tyypillistä tämmösessä tapauksessa. Paranemista ootellaan että pääsis rääkkäämään itteesä salin puolella :)

    VastaaPoista

LilySlim Weight charts